Matematik

Procent F=S/B

05. februar 2013 af Brian15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sammenhængen mellem Fremskrivningsfaktoren, slutværdi, begyndelsesværdi

F=slutværdi/begyndelsesværdi

 

Hvad er sammenhængen?
:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Sammenhængen har du vel allerede skrevet der.


Svar #2
08. februar 2013 af Brian15 (Slettet)

Altså F=S/B ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2013 af mathon

hvis ikke du med fremskrivningsfaktoren
mener
den faktor, der fremskrivesmed pr tidsenhed

                           S(t) = B•(1+r)t  = B•at

 


Svar #4
08. februar 2013 af Brian15 (Slettet)

Det ikke for tid drop det...


Skriv et svar til: Procent F=S/B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.