Matematik

bestemte integraler: bestem b?

05. februar 2013 af Kamiillaxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen :)

jeg sidder med en matematikopg. jeg er lidt i tvivl om. Har vedhæftet det.

 

jeg tænker at man skal starte med at finde stamfunktionen til f(x), men kan ikke se hvordan jeg så skal få isoleret b?

 

 

tak på forhånd

 

Vedhæftet fil: kkkk.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Start med at finde en stamfunktion F(x) til f(x), og løs så ligningen

F(b) -1 = 2


Svar #2
05. februar 2013 af Kamiillaxx (Slettet)

jeg har at stamfunktionen til f er F(x) = √x

 

skal jeg så erstatte x med b?

så der kommer til at stå √b-1=2

og så isolerer b, eller er jeg helt galt på den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt fremgangsmåde.


Svar #4
05. februar 2013 af Kamiillaxx (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: bestemte integraler: bestem b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.