Matematik

forskrift for N

06. februar 2013 af klogeågerhjælp (Slettet)

nogle der kan hjælpe med at bestemme en forskrift for N, når der er oplyst at N(0) = 65

dN/dt = 0,00051 * N * (195-N)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt løsningsformlen for den logistiske differentialligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2013 af Singlefyren (Slettet)

og find derefter en talværdi for konstanten ved at indsætte t=0 og N=65 i den fundne løsning.

Skriv løsningen for N (med talværdien på konstantens plads.)


Skriv et svar til: forskrift for N

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.