Matematik

ligning,,

06. februar 2013 af avengers (Slettet)

spørgsmål til differentialregning,

hvordan bestemmes en ligning for tangeten til grafen for f(x) i

f (x) = 2x2 - 5, P(2,3),


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt tangentligningen for røringspunktet (x0 , f(x0))

y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0)

med x0 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2013 af mathon

 

        differentier f(x)

        beregn f '(2)

        indsæt i tangentligningen


Svar #3
06. februar 2013 af avengers (Slettet)

hvad med, 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

3 er jo funktionsværdien f(2) .


Svar #5
06. februar 2013 af avengers (Slettet)

f´(x) = 4x,


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2013 af mathon

 

                           f '(2) =  ??


Skriv et svar til: ligning,,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.