Matematik

Ligning

07. februar 2013 af Jonasmouridsen (Slettet)
Jeg mangler hjælp til at løse denne opgave 9x-3=8x+1

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2013 af ChemistryIsKey

     9x - 3 = 8x + 1

     9x - 8x - 3 = 8x - 8x + 1     (Træk 8x fra begge sider)

     x - 3 = 1

     x - 3 + 3 = 1 + 3                  (Læg 3 til på begge sider)

     x = 4

Peace :)

     


Svar #2
07. februar 2013 af Jonasmouridsen (Slettet)

Tak Dude:)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.