Matematik

Hvilken er ikke en funktion?

10. februar 2013 af anonym000

Hej

Hvilken af disse er ikke en funktion.

−y = −x
y = 1 − x
y2 = x + 1
y3 = x − 1

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

For at y kan være en funktion af x, kræves det, at der til hver værdi af x hører netop een værdi af y.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Er det ikke den første? -y=-x


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Det er den 3. der ikke er en funktion, da ligningen y2 = x + 1 i almindelighed har mere end een reel løsning.


Svar #4
11. februar 2013 af anonym000

Okay-.

- - -

...............


Svar #5
11. februar 2013 af anonym000

#1

Er det det, som definierer en funktion?

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja.


Svar #7
11. februar 2013 af anonym000

Okay.

- - -

...............


Skriv et svar til: Hvilken er ikke en funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.