Matematik
Find x
01. oktober 2005 af
Mathias N (Slettet)
5x + 8 = 23
5x= 15
x =3
korrekt??
hvad med x+x+x = 30 -9 ??
5x= 15
x =3
korrekt??
hvad med x+x+x = 30 -9 ??
Svar #1
01. oktober 2005 af Romulus (Slettet)
Den første er korrekt.
Svaret i den anden: x=7, da 3x = 21
Svaret i den anden: x=7, da 3x = 21
Svar #3
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)
5x + 8 = 23
5x = 23-8
5x = 15
x = 15/5
X = 3
x+x+x = 30-9
3x = 30-9
3x = 21
x = 21/3
x = 7
5x = 23-8
5x = 15
x = 15/5
X = 3
x+x+x = 30-9
3x = 30-9
3x = 21
x = 21/3
x = 7
Skriv et svar til: Find x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
