Matematik
Integralregning
Hej jeg skal lige høre om det her er et bestemt integrale og i så fald hvad grænseværdierne er? Hvis ikke, hvordan regner jeg den så ud? Jeg har svært ved at danne mig et billede af hvordan arealet ser ud
Bestem arealet mellem x-aksen, den lodrette linje x=1 og grafen for funktionen f(x)=x2.
På forhånd tak
Svar #3
12. februar 2013 af sweeti14 (Slettet)
Kan du muligvis hjælpe med hvad man skal her:
Bestem a når a∫2a x2dx=56/3
Svar #4
12. februar 2013 af ChemistryIsKey
Du ved, at
56/3 = (2a3 / 3) - (a3 / 3)
56 = 2a3 - a3
a3 = 56
a = 3√56 = 3.826
Svar #5
12. februar 2013 af sweeti14 (Slettet)
Nåe ja selvfølgelig. Jeg var ikke helt sikker på hvordan det skulle stilles op. Men det der giver jo meget god mening. Mange tak :)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
