Fysik

Gaskonstanten

12. februar 2013 af MBaza (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

 

Hvis jeg skal isolere gaskonstanten (R) i idealgasloven: pV = nRT

Bliver det så til R = (nTp)/V ??

PLEASE HJÆLP!!!!!!!!!!!!

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2013 af YesMe (Slettet)

Nej. Lad den venstre side stå, så skal du dividere med nT på hver sider, får vi

(pV) / (nT) = R


Svar #2
12. februar 2013 af MBaza (Slettet)

Thank you!


Skriv et svar til: Gaskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.