Fysik

Pendul Differentialregning

13. februar 2013 af henr8760 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vis at         x(t)=A+sin(w*t*phi)   er en løsning til differentialligningen x''+(g/L)*x      hvor w= kvadratrod af (g/L)

w=omega
L=Pendulsnorenslængde
g=tyngdeaccelerationen


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2013 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette den samme tråd 2 gange


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. februar 2013 af mathon


Skriv et svar til: Pendul Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.