Matematik

hjælp

19. februar 2013 af Aleynaa

Hvordan kan man forklare den nedenstående omskrivning

T=d1,5 <--> T2 = d3 <--> T2/d3= 1

Mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af mathon

  
                             repeter dine potenssætninger


Svar #2
19. februar 2013 af Aleynaa

Kan du hjælpe lidt videre :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. februar 2013 af mathon

 

                                 T = d1,5

                                 T2 = (d1,5)2 = d1,5•2 = d3

                                 T2 = d3                                           divider med  d3  på begge sider

                                 T2/d3 = 1

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.