Matematik

Bevis for stamfunktioner

19. februar 2013 af Monicahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er helt lost.. 
Er der nogle der kan hjælpe mig med dette bevis??


Bevis at funktionen s(x) = 8x^3+11 er en stamfunktion til g(x) = 24x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af mathon

 

     hvis
                 s '(x) = g(x)
     er
                 s(x) en stamfunktion til g(x)
                
         

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2013 af 123434 (Slettet)

s'(x)=24x^2?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2013 af mathon

 

      hvorfor
                    s(x) er en stamfunktion til g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2013 af 123434 (Slettet)

S'(x)=24x^2

g(x)=24x^2

24x^2=24x^2

 


Skriv et svar til: Bevis for stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.