Matematik

Isoler

19. februar 2013 af vleranda10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp.........


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af NejTilSvampe

Kvadrer begge sider.


Svar #2
19. februar 2013 af vleranda10 (Slettet)

#1

Lidt mere hjælp eventuelt? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2013 af NejTilSvampe

vis mig at du kan udføre det skridt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2013 af NejTilSvampe

T = 2π · √(l/g)

T2 = (2π)2 · (l/g)

(T/2π)2 = l/g

 


Svar #6
23. februar 2013 af vleranda10 (Slettet)

#5

Mange tak! Har regnet den ud nu :-)


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.