Matematik

Triogometri

24. februar 2013 af matnooben (Slettet) - Niveau: A-niveau

En drage har en 300 meter lang snor, som står i 54 grader.
Sin=54 grader og højden er 300m. sin??54*300? og beregnet i Word mat giver den 163,6367.
?300*sin??54
=300•sin?(54)≈-167,6367

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2013 af mathon

                     

                              ...snorlængden er 300 m    ikke højden


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2013 af SuneChr

Den lodrette højde til dragen er  300·sin 54o  =   242,7 m


Svar #3
24. februar 2013 af matnooben (Slettet)

Kan ikke forstå min giver 163,6367


Skriv et svar til: Triogometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.