Matematik

Procent

24. februar 2013 af sørensen81 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan udregner jeg hvor mange procent udgør 25 ud af 50 10 ud af 20 500 ud af 1000

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2013 af mathon

 

       1% af 5010 er 50,1

        25 udgør (25/50,1)•(1%) = 0,5%


Svar #2
24. februar 2013 af sørensen81 (Slettet)

Sætter man tegn stykke sådan op

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

10 ud af 20

10/20=50/100=0,5=50%

 


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.