Matematik

Andengradsfunktion

27. februar 2013 af BernieG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey alle :)

 

Sidder midt i en prøve og ville spørge om der var nogle som kunne hjælpe med denne lille sag:

 

Givet en andengradsfunktion f(x) med a= -2 og nulpunkterne x= 3 & x= -2

a) Faktoriser f(x)

b) Vis en fortegnsundersøgelse

c) Beskriv funktionens monotoniforhold

 

Det haster! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af PeterValberg

Du spørger da ikke om hjælp herinde midt under en prøve, vel ?
det er da snyd, er det ikke ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. februar 2013 af BernieG (Slettet)

Vi må bruge alle hjælpemidler så...


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2013 af PeterValberg

Jeg tror ikke, at Studieportalen tæller som et lovligt hjælpemiddel :-)

Men her et par links til FriViden.dk, - måske du kan finde hjælp der:

Video om faktorisering af et andengradspolynomium [ LINK ]

Video om monotoniforhold [ LINK ]

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
27. februar 2013 af BernieG (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.