Tysk

Hjælp til en tysk sætning

01. marts 2013 af mini0104 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle søde mennesker! Det ville være dejligt hvis nogle af jer  ville  prøve og hjælpe lille  mig med at oversætter en tysk sætnig .                         Den lyder sådan =Karin elskede måden Marko spillede violin på

  Har lige prøvet at oversætte sætningen =     Karin  liebte  Der Art Marko Spielte an  Die Geige 

 Er det muligvis rigtigt? Please hjælp =*

 


Svar #1
01. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

vil  i ikke nok hjælpe skal aflevere stil om 1time og mangler kun denne sætning.


Svar #2
01. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

slet ingen? 


Svar #3
01. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

øv!


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2013 af Andreas58 (Slettet)

rolig nu ... :)

 

Jeg vil mene sætningen lyder som følgende: Karin liebte die Art, wie, Marko an die  Geige gespielt.

Hvis der er to verber i en sætning skal et af dem være bagerst :)


Svar #5
01. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

tusinde tak =D


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. marts 2013 af Andreas58 (Slettet)

så lidt :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. marts 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Karin liebte die Art (und Weise), wie Marko an die  auf der  Geige ge  spielte  


Skriv et svar til: Hjælp til en tysk sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.