Fysik
stedfunktion
Hej :)
Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave:
Figurerne viser (t,ν)-graferne for tre bevægelser med konstant acceleration. Find for hver bevægelse stedfunktionen s(t) og tegn bevægelsernes (t, s)-grafer. Alle bevægelser starter i s = 0.
grafen har jeg uploadet her: http://peecee.dk/upload/view/403401
Håber på respons.
På forhånd tak!
Svar #1
02. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Man har
s(t) = 0∫t v(u) du
og da v(t) = v0 + at ,
er
s(t) = (1/2)at2 + v0·t
hvor v0 er hastigheden til tiden t = 0, og a er hældningskoefficienten for (t,v) grafen. Det drejer sig derfor om at aflæse v0 og a for hver af graferne.
Skriv et svar til: stedfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
