Matematik
Procent regning
03. marts 2013 af
Chokokolade (Slettet)
Hvordan laver man denne opgave , er gået helt i stå:
Tøjforretningen Modwear har indkøbt 175 T-shirts's til 56 kr. Pr. Stk . De 88 af trøjerne sælges med 80% fortjeneste. Resten sælges på udsalg for 69 kr. pr stk.
A) Hvor meget tjente Modwear i alt på trøjerne ?
B) Hvor mange procent udgjorde fortjenesten?
Tøjforretningen Modwear har indkøbt 175 T-shirts's til 56 kr. Pr. Stk . De 88 af trøjerne sælges med 80% fortjeneste. Resten sælges på udsalg for 69 kr. pr stk.
A) Hvor meget tjente Modwear i alt på trøjerne ?
B) Hvor mange procent udgjorde fortjenesten?
Svar #1
03. marts 2013 af mette48 (Slettet)
Indkøbspris 175*56 kr
fortjeneste på 88 trøjer: 88*56*80/100 kr =
fortjeneste på resten: (175-88)* (69-56) kr =
samlet fortjeneste =
fortjeneste i % fortjeneste = indkøbspris *x/100 isoler x, som er fortjenesten i %
Skriv et svar til: Procent regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
