Matematik

Reducér

05. marts 2013 af mbtkaras (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjælp!

Reducér udtrykket
3mp / mp+mh

Ønsker kun hjælp til at komme igang, tak!

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt parenteser

3mp / (mp + mh)

Forkort brøken med en faktor, der er fælles i tæller og nævner.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2013 af 123434 (Slettet)

mp+mh=m(p+h)

3mp=m(3p)

3mp/mp+mh= m(3p)/m(p+h) = 3p/(p+h)
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der skal benyttes parenteser. Der skal parentes omkring hele nævneren.

Og giv nu trådstarter en chance selv for at lave sådan en simpel opgave færdig.


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.