Matematik

Diffenseret

07. marts 2013 af sofieprinsessen (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Jeg har til opgave at diffenserer dette
(1-x^2) * e^2
Nogle der kan hjælpe mig ??

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2013 af mathon

har til opgave at differentiere dette (1-x2) e2

                           (e2(1-x2)) ' = e2•(0-2x) = -2e2x

                                     


Svar #2
07. marts 2013 af sofieprinsessen (Slettet)

Hvad gør man så når man skal finde ligningen for tangenten i punktet P(1,f(1))

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2013 af mathon

 

          benyt tangentligningen


Svar #4
07. marts 2013 af sofieprinsessen (Slettet)

Har jeg gjort men det ser forkert ud

Brugbart svar (1)

Svar #5
07. marts 2013 af LeonhardEuler

Tangentligning :

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. marts 2013 af mathon

 

                                     y = f '(1)•(x-1) + f(1)

                                     y = -2e2•(x-1) + 0

                                     y = -2e2•x + 2e2

 


Skriv et svar til: Diffenseret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.