Matematik

25y/7=36

09. marts 2013 af AnnaWinter (Slettet)

Det er muligvis et dumt spøgsmål, men kan ikke knække den, hvordan regner man y ud? Det skal lige siges at 25y/7 er en brøk.

25y/7=36?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2013 af mathon

                             multiplicer med

                                                                     7/25 på begge sider


Skriv et svar til: 25y/7=36

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.