Fysik

Krydsprodukter?

09. marts 2013 af Lars195 (Slettet)

Er det bare mig som ikke har styr på mine krydsprodukter, eller har jeg lavet dette forker.t 

 

 

hvad går galt her'

 

http://snag.gy/5hTUO.jpg


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2013 af peter lind

Det ville være en fordel, hvis man vidste hvad opgaven gik ud på


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man antager, at de opgivne størrelser er givet i konsistente enheder, har man

Fb = e · 10-2 · [vx , vy, 2000] × [1 , -2 , 3] = e · 10-2 · [3vy+4000 , 2000-3vx , -2vx -vy]

Hvis Fb også skal være lig med [4 , 2 , 0]·10-17 , har man

vy = -4000/3 + (4/3)·10-15/e

vx = 2000/3 - (2/3)·10-15/e ,

og man ser, at den sidste ligning -2vx -vy = 0 også er opfyldt.


Skriv et svar til: Krydsprodukter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.