Matematik

Isoler h?

10. marts 2013 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

ph/4=4M

 

Hvordan vil man isolere h?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. marts 2013 af nielsenHTX

gang med 4 og del med p


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

Dvs.
              p•h                                          16•M
             ----- = 4•M ⇔ p•h = 16•M ⇔ h = ------       
               4                                               p
 


Skriv et svar til: Isoler h?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.