Matematik

Hjælp

11. marts 2013 af 787 (Slettet)

Hej

 

Er der nogen der kan hjælpe mig me at Bestemme skæringspunktet mellem de to ligninger samt skæringer med både x-aksen og y-aksen for hver linje .

 

2x-3y=3      og    3x+y=10

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2013 af kapper1764 (Slettet)

Brug Geogebra.

http://www.geogebra.org/cms/

Her indsætter du bare de to ligninger efter hinanden nede i det hvide felt og voila! Så kan du observere skæringspunktet! :-)

 

ellers er det:

2x-3y=3 =
2x-3=3y =
3y=2x-3

og 

3x+y=10 =
y=-3x+10

 

 

Håber det hjalp :-)

Mvh. Kasper :-)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.