Matematik

Matrixligning

12. marts 2013 af Pablee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej kloge hoveder: 

 

Er der nogle, der kan sige god for dette: 

 

Jeg har  følgende matrixligningen, som  jeg løser for x

 

XB-3X=XC+AB                                    <>

XB-3X-XC=AB                                     <>

X(B-3I-C)=AB                                      <>

X=AB(B-3I-C)^-1

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det ser rigtigt ud, forudsat, at matricen B -3I -C er regulær.


Skriv et svar til: Matrixligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.