Matematik

hjææælp

13. marts 2013 af misslovely (Slettet) - Niveau: C-niveau
hey. kan jeg få noget hjælp til opg. 2 & 3 ??? :-)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af PeterValberg

fordoblingskonstanten er den værdi, hvormed x skal forøges, for at y er fordoblet

du har f(3) = 12    f(11) er præcis er forøgelse på 8 mht x, så y er ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
13. marts 2013 af misslovely (Slettet)

hmm forstår det ikke....:/

Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2013 af PeterValberg

hvis f(3) = 12 og fordoblingskonstanten er 8, så må f(11) = 24 (en fordobling af y)

se [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. marts 2013 af PeterValberg

spørgsmål 3

Løs ligningssystemet:

8 = b·a0
64 = b·a3

det er jo "bare" to ligninger med to ubekendte :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
13. marts 2013 af misslovely (Slettet)

nåår okaay :-) jeg har forstået det nu , tak for det ;-)

Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.