Matematik

Reducere

13. marts 2013 af Fredeeeee (Slettet)

Jeg har noget matematik for til i morgen, som jeg ikke rigtig kan finde ud af + det er noget jeg skal kunne da jeg skal op til prøve med det her inkluderet.. 

Sagen er den at jeg skal reducere et par stykker hvor der både er bogstaver og tal i, så det kunne være rart med lidt detaljeret hjælp ;)

de ser sådan ud:

5+(2a-3)-4= ______

a+b+a-2b*2 ______

 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

hæv parantesen, læg tallene sammen

 

den første bliver: 5+(2a-3)-4 = 5 + 2a - 3 - 4 = 5 + 2a -7 = -2 + 2a

 


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.