Matematik

mat imorgen hjælp

13. marts 2013 af popcorn81 (Slettet)

Hej 

Jeg har lidt svært ved denne her opgave som skal afleveres imorgen

 

Der er to funktioner: f(x)= x+200 og g(x)= -3x+600 

Jeg skal finde førstekoordinaten til skæringspunktet for disse grafer., men forstår ikke helt hvordan jeg skal gøre det 

 

Håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af SuneChr

Sæt  f(x) = g(x)

x + 200 = - 3x + 600

Så har vi x som skæringspunkt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Skitse vedhæftet

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: mat imorgen hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.