Matematik

Trekanter længden

13. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvordan løser man dettte?

I en trekant ABC er vinkel A = 48º og længden fra AC=13, og længden fra BC=10. Det oplyses at vinkel B er stump. Længden AB er 6,12 
 

En linje B skærer siden AC i punktet D, således at arealet af trekanten BCD er 9.

b) Bestem længden DC. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. marts 2013 af peter lind

Brug at arealet af en trekant er ½'produktet af 2 sider*sinus af mellemliggende vinkel


Svar #2
13. marts 2013 af Chokokolade (Slettet)

Tak for det, har fundet ud af det :) 


Skriv et svar til: Trekanter længden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.