Matematik

betontank

16. marts 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)
Hej studieportale.

Her kommer opgaven.

En betontank med målene ude påL=6 B=5 H=4,5
Inden i L=5 B=4
Hvor tykke er væggene og bunden?

Og 3 ekstra opg.
(Hvor mange kubikmeter vand kan der være i tanken?
Hvor meget beton er der brugt til at lave tanken?
Hvor meget ekstra vand kan der være, hvis man gør væggene 10 cm tyndere?) Bare ekstra opgaver til dem der har lyst.


Bog= kontext
Side= 100
Opg= 15

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2013 af hejmedddi (Slettet)

Tror du ikke, at du selv skal lige forsøge og se om du kan beregne


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Prøv at læse, hvad du har skrevet - vi andre kan ikke.

Og gør dig så lidt mere umage næste gang.


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Teksten i #0 er muligvis forfattet på en iPhone, og de danske bogstaver æ, ø og å er blevet omsat til diverse koder.

Men trådstarter skal helt klart selv gøre en indsats.


Skriv et svar til: betontank

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.