Matematik

Hjælp til Vektor !

17. marts 2013 af asuziii (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem i planen er to vektoer a og b givet ved : a=(3 over t) b=(2 over 8).

Bestem t, så a og b er paralelle.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2013 af SuneChr

Udnyt, at der gælder

â•b = 0  ⇔  a || b                       hvor   â er tværvektor til a


Svar #2
17. marts 2013 af asuziii (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2013 af PeterValberg

vedr. tværvektor

Givet vektor a:

er tværvektoren â:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til Vektor !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.