Matematik

Integraler

20. marts 2013 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

har brug for hjælp 

smp. lyder

 rumkurve K fremkommer når kurven f(x, y)  y = x og 0<  x < 1
løftes (lodret) op på grafen for f .
c) Bestem kurveintegralet K og længden af K. 

 

Vil det være sådan at min paramitisering vil være r(t)=(t,f(t)?? hjælp jeg ved ikke hvad jeg gøre... hvad mener de så med at kurven løftes?? hvad har dt af betydning? tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med dette:

" rumkurve K fremkommer når kurven f(x, y)  y = x og 0<  x < 1
løftes (lodret) op på grafen for f . "

?

Du taler om en funktion f(x,y) og lidt senere om en funktion f(t) . Hvor forekommer dt ?


Svar #2
21. marts 2013 af Lescort

Jeg vil paramitisere derfor r(t) forekommer. men det er ikke sikkert rigtigt, derfor jeg spørger :(

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har ikke svaret på det første spm. i #1.


Svar #4
21. marts 2013 af Lescort

Mht. Til dit spm. Om hvor kommer f(t) fra er fordi jeg tænkte på når jeg gå t ud finder jeg stedvektor til t , og første ting jeg rammer når jeg gå up er funktionen f. Jeg ved at det lyder forkert men det derfor jeg spørger om hjælp

Brugbart svar (1)

Svar #5
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det første spm. i #1 drejede sig om dette

Hvad mener du med dette:

" rumkurve K fremkommer når kurven f(x, y)  y = x og 0<  x < 1
løftes (lodret) op på grafen for f . "


Svar #6
21. marts 2013 af Lescort

Det er opgave formuleringen :( kunne være rart hvis jeg selv 100% forstod det.

Brugbart svar (1)

Svar #7
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jeg er sikker på, at den korrekte formulering ikke indeholder de kryptiske tegn . Er der noget tegn mellem f(x, y) og y = x ?


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.