Matematik

Funktionsteori / Vækstformler - fremlæggelse

21. marts 2013 af SJ21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal fremlægge om funktionsteori/vækstformler i morgen. Der forventes ikke det helt store, da vi er igang med at gennemgå og forstå tingene. 

Dog vil jeg gerne være bare lidt forberedt, nogen som kan hjælpe mig? Evt. linke til en side med forklaring og nogle beviser. Husk det er B-niveau vi snakker om.

Det er noget ala det her, jeg snakker om:

Fx = x2/x1

?y = a*?x

Fy = Fxa

Ved ikke om jeg er helt lost? På forhånd tak i hvert fald :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2013 af SuneChr

Der findes flere vækstmodeller, men her er tre af dem, som man undervejs i karrieren ikke undgår at støde på.

1)  Lineær                f(x)  =  a·x + b

2)  Potentiel            g(x)  =  b·xa

3)  Eksponentiel     h(x)  =  b·ax


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2013 af Euroman28

Der findes 3 typer vækst.

Lineær, ekspoentiel og potentiel vækst :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
21. marts 2013 af SJ21 (Slettet)

Ja, og på en eller anden måde, så skal jeg få forklaret om funktionsteori og komme med nogle beviser. Det er små beviser, så vidt jeg husker.


Skriv et svar til: Funktionsteori / Vækstformler - fremlæggelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.