Matematik

HJÆÆÆLP!!!!

22. marts 2013 af hejtykke2 (Slettet)

I den følgende opgave skal jeg bestemme siden AB og arealet af trekanten ABC.
Jeg får oplyst at omkredsen af trekant ABC er 30.

Jeg har valgt at bruge pythagoras' sætning og får derfor siden AB = 44

Hvordan finder jeg så arealet af trekanten ABC?

-Trekanten er vedhæftet

 

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2013 af SuneChr

Anvend Pythagoras på |CD|

Arealet af en trekant = 1/2·h·g


Svar #2
22. marts 2013 af hejtykke2 (Slettet)

Men passer det så med at omkredsen er 30?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2013 af SuneChr

|AB| = 10

|CD| = 4,5

Det giver en omkreds på 30


Svar #4
22. marts 2013 af hejtykke2 (Slettet)

Hvordan får du det til 4,5 når jeg får det til 9,6?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. marts 2013 af SuneChr

# 4  Du må prøve igen.

Med de bedste hilsener fra


Svar #6
22. marts 2013 af hejtykke2 (Slettet)

er det ikke bare

kvadratrod(6^2+7.5^2)

?


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. marts 2013 af SuneChr

# 6

      


Svar #8
22. marts 2013 af hejtykke2 (Slettet)

det er jeg også det jeg gør?


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.