Matematik

Isolering

24. marts 2013 af OnceUponATime (Slettet)

Hej, jeg skal isolere denne ligning, men jeg har lidt problemer med den.

Hvad gør jeg?

Jeg skal isolere h i ligningen:

 (p⋅h) / 4 = 4M                    (hvor /= divisionstegn)


Brugbart svar (6)

Svar #1
24. marts 2013 af ChemistryIsKey

Du har ligningen

     (p · h) / 4 = 4M

Du ganger først med fire på begge sider for at fjerne venstresidens brøk

     p · h = 16M

Nu dividerer du med p på begge sider og får endeligt

     h = 16M / p

:)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.