Matematik

HJææælp.

27. marts 2013 af Missperfec (Slettet)

Har brug for hjælp til denne opgave 

Får ligningen til at se således ud: 74418,47*x^-0,623

Men det passer ikke hvis jeg sætter en kendt værdi ind

opgaven lyder således

 

Vedhæftet fil: Doc1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

du skal finde din a

ved at sige

a=y2-y1/x2-x1

a=400-350/1923-1989=

 

 


Svar #2
27. marts 2013 af Missperfec (Slettet)

SKal man ikke lave regression når der er flere værdier?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

ikke nødvendigt


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. marts 2013 af SuneChr

# 1 nej

# 2 jo

# 3 jo


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. marts 2013 af SuneChr

# 0 Enig.

Med R2 = 0,9723    ligger "tæt på" 1 derfor stor troværdighed for forskriften.

# 1 og 3 :  Man skal bruge alle måleværdierne, uanset om de er lidt "skæve" eller ej. Den bedste kurve er dén, der løber igennem alle målepunkterne med den mindste difference i gennemsnit.


Svar #6
27. marts 2013 af Missperfec (Slettet)

Da det jo er en potensfunktion, hvilken tendenslinje skal man så vælge? 


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Man skal vælge en potensfunktion (power).


Skriv et svar til: HJææælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.