Matematik
integralregning HASTER
Hej alle. Kan i hjælpe mig med følgende opgave: Der er givet funktionerne f(x) = x+2cos(x) og g(x) = x, hvor x∈ [0; 2π]. a) Tegn graferne og bestem de eksakte værdier af maksimum og
minimum for funktionen f. b) Graferne for de to funktioner afgrnser sammen med y-aksen
en punktmngde i 1. kvadrant, som har et areal.
Beregn dette areal.
Svar #1
29. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
a) Løs ligningen f '(x) = 0 i definitionsmængden.
b) Beregn
A = 0∫2π |f(x) - g(x)| dx
Svar #2
29. marts 2013 af johs5 (Slettet)
f'(x)=0 får jeg til 1/6π. Er det så minimum, og i så fald hvordan beregner jeg maksimum?
Svar #3
29. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Skriv et svar til: integralregning HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
