Matematik

Omregningsopgaver.

29. marts 2013 af Kulka1 (Slettet)

Er disse omregninger korrekte?

A) beregn følgende densiteter i SI-enheden i følgende tilfælde:

1. ρ=0,85 g/cm3= 0,00085/(1*10-6) = 850 kg/m3

2. ρ=1,83 g/mL = 0,00183kg/(1*10-6)= 1830 kg/m3

3. ρ=7,87*10-3 kg/cm3 = 7,87*10-3/(1*10-6) = 7870 kg/m3

B) beregn følgende densiteter til enheden g/cm3

1. ρ=19,28*103 kg/m3 = 19280 kg/m3 = 19280000 g/m3 = 19.28*106/(1*106) = 19,28 g/cm3

2. ρ=0,084 g/L = 0,084g/(1000cm3) = 0,084*10-3 g/cm3

3. ρ=3.51*106 mg/mm3 = 3.51*103 g/mm3 = (3.51*103 g)/(1*10-3 cm3) = 3,51 g/cm3

 

På forhånd mange tak - og god fredag aften! :-) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det ser rigtigt ud.


Svar #2
29. marts 2013 af Kulka1 (Slettet)

Danke schön! :-) 


Skriv et svar til: Omregningsopgaver.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.