Matematik

Dåser med bånd (HASTER)

08. oktober 2005 af Xpeak (Slettet)
4 dåser med en diameter på hver 20 cm bundtes sammen med et bånd. Hvor langt bliver båndet?

Jeg har hørt det gider 142,8 cm, MEN hvordan regner man det ud?

Svar #1
08. oktober 2005 af Xpeak (Slettet)

Dåser er sat på sådan:

http://www.xpeak.webbyen.dk/billed.asp?PrivatBilled=5658316

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2005 af frodo (Slettet)

O=4*d+4*1/4*O_d

hvor
O= omkredsen
d= dåsens diameter
O_d=dåsens omkreds. Prøv om du selv kan nå til samme resultat.

Svar #3
08. oktober 2005 af Xpeak (Slettet)

Sorry man jeg er ikke helt med...

Gider du ikke lige prøve at forklare igen?

Svar #4
08. oktober 2005 af Xpeak (Slettet)

Eller tror jeg har forstået det...

4*20+4*1/4*2*3,14*10 Er faktisk lig med 142,8

Hvorfor skal man gøre sådan, og er der andre måder, mener nemlig ikke det er den metode vi lærte i skolen...

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2005 af frodo (Slettet)

du har 4 stykker, der svarer til dåsernes radius. og 4 kanter, der hver har en længde på 1/4 omkreds af dåsen

Svar #6
08. oktober 2005 af Xpeak (Slettet)

Mener du ikke 4 stykker som svarer til dåsernes diameter`???

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2005 af frodo (Slettet)

#6: jo det er naturligvsi det jeg mener ;)

Skriv et svar til: Dåser med bånd (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.