Fysik

varme

31. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

hej har den her opgave som jeg er gået lidt død i håber der nogen der kan hjælpe :)

 

http://s24.postimg.org/4h9jhv9qd/opgave_mat.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvor er du gået død? Hvad har du selv overvejet?


Svar #2
31. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

jeg ved at 42m3 olie i tanken og den er fuld ved 10ºC  var tanken fuld

jeg havde overvejet at jeg vil regne hvad 42m3 olie fylder ved 60ºC og så regne det over til Kg i stedet for m3


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. marts 2013 af mathon

http://s24.postimg.org/4h9jhv9qd/opgave_mat.png

 

a)
                               m = V10 • ρ10 = (42 m3) • (860 kg/m3)

b)

                              V60 = V10 • (1 + β•ΔT)

c)

                              ρ60 = m/V60

d)

                              Eopv = m • cp • ΔT


Svar #4
31. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

a) (42 m3) • (860 kg/m3) = 36120kg

V60=(42m3) • (1+0,0007•50) = 43,47 m3

p60=36120kg/43,47m3 = 830,9179kg/m3

Eopv=36120 •1,8 • 50 = 3250800 J

 


Skriv et svar til: varme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.