Matematik

Sinusrelationer

31. marts 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Hvordan beviser man sinusrealtioner?

 

 

Har virkelig brug for en hjælpende hånd:(((


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2013 af mathon

 

           benyt arealformlerne

                                                2T = bc•sin(A) = ac•sin(B) = ab•sin(C)


Svar #2
01. april 2013 af Kaan* (Slettet)

Dette forstår jeg ikke præcis


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2013 af mathon

 

                                                T = (1/2bc•sin(A)

                                                2T = bc•sin(A)

               


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.