Matematik

To ligninger lig med hinanden

31. marts 2013 af 123454 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der ved hvordan det skrives i mapple når man sætter du ligninger ligmed hinanden ?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du mener formodentlig, at man skal løse et system af to ligninger med to ubekendte?


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2013 af 123434 (Slettet)

2x+3y=8      

x+3y=7

2x+3y-(x+3y)=8-1

2x+3y-x-3y=1

x=1

2*1+3y=8

2+3y=8

3y=6

y=2

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Du skal slutte 3. linie med et 1-tal


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2013 af 123434 (Slettet)

Linje 3. 2x+3y-(x+3y)=8-7

2x+3y-x-3y=1

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Nemlig! :-)


Skriv et svar til: To ligninger lig med hinanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.