Kemi

pH

08. oktober 2005 af Proc5 (Slettet)
Hvordan beregner jeg koncentrationen når jeg kun kender pH???


Opgaven lyder på at jeg skal beregne konc når 100 ml HCl pH 2 og 100 ml HCl pH 4 blandes sammen....

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2005 af frodo (Slettet)

[H30+]=10^(-pH)
n=c*V
n(total)=n1+n2

c=n/V

Svar #2
08. oktober 2005 af Proc5 (Slettet)

takker det var også det jeg regnede med men var ikke helt sikker!

Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.