Kemi

280mg CO-1*10^21molekyler = ?

03. april 2013 af frederikea (Slettet)

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. april 2013 af mathon

 

          6,022·1023 molekyler har massen 28,01 g

          1021 molekyler har massen (28,01 g) • (1021/ (6,022·1023)) = 0,0465 g = 46,5 mg

          restmasse = (280 - 46,5) mg = 233,5 mg

         


Svar #2
03. april 2013 af frederikea (Slettet)

Tusind tak maton. Dejligt du kunne hjælpe :-)

 


Skriv et svar til: 280mg CO-1*10^21molekyler = ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.