Matematik

Hjælp

07. april 2013 af benjamin111 (Slettet)
Hvordan finder man rabatten i kr.? Fx før 399 nu 249

Brugbart svar (3)

Svar #1
07. april 2013 af cathlyk (Slettet)

399-249?

Altså minusser for at finde forskellen...


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. april 2013 af PeterValberg

rabat = førpris - nupris = 399 - 249 = 150 kr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. april 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg ved godt, at du ikke spørger om den procentvise rabat, men så kan du brilliere, når læreren spørger.

(399-249)/399*100=ca 38%

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.