Kemi

Koncentration

09. april 2013 af KubraG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg har problemer med en kemi opgave. Håber nogle af jer kan hjælpe mig :)

 

- antag at maven indeholder 500 mL saltsyre med pH=1.5 (ret surt)

hvad er den formelle koncentration af saltsyre i mavesækken?

 

Jeg ved det har noget at gøre med titalslogaritmen, men er på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2013 af peter09 (Slettet)

sorry


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2013 af peter09 (Slettet)

please hjæælpeee


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

jeg vil mene, at da det er en stærk syre, så må cs = [H3O+].         [H3O+] = 10-pH


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.