Matematik
Integration
09. oktober 2005 af
Svk (Slettet)
Hvad bliver dette?
Int( Sinx^2 * Cosx ) dx
Int( Sinx^2 * Cosx ) dx
Svar #1
09. oktober 2005 af jgthb (Slettet)
du sætter sinx=t. altså:
dt/dx = cosx <=> dt=cosx*dx. vi får altså:
int(sin(x)^2*cosx)dx = int(t^2)dt
= (1/3)t^3 + k = (1/3)sin(x)^3 + k
dt/dx = cosx <=> dt=cosx*dx. vi får altså:
int(sin(x)^2*cosx)dx = int(t^2)dt
= (1/3)t^3 + k = (1/3)sin(x)^3 + k
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
