Matematik

sammenhæng ligninger

10. april 2013 af Monicahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

sammenlign de tre modeller lineær- eksponentiel- og potentens sammenhæng. Opskriv de tre generelle ligninger y=ax+b
y=b*a^x
y=b*x^a

og forklar bogstavernes betydning bla. ved brug af udtryk som vækst og begyndelsesværdi.

Er der en venlig sjæl der kan forklare dette for mig ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af mathon

begyndelsesværdier er når x = 0

vækst er når x gives en tilvækst


Skriv et svar til: sammenhæng ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.