Matematik

Lineær, eksponentiel og potentens

10. april 2013 af Monicahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

sammenlign de tre modeller lineær- eksponentiel- og potentens sammenhæng.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af Krabasken (Slettet)

f(x) er en lineær funktion

g(x) eren potensfunktion

h(x) er en eksponentiel funktion

Se vedhæftede

;-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2013 af 123434 (Slettet)

Lineær

y=ax+b  eller f(x)=ax+b

Giver en lige linje.

Eksponentiel

f(x)=b*a^x

Eksponentielle funktioner anvendes bl.a. til at beskrive eksponentielle udviklinger, der foregår over tid. Det kunne for eksempel være rentetilskrivning af formue eller gæld, hvor renten er fast. Det kan også bruges til at regne befolkningstal ud med

Potens

y=b*x^a

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2013 af 123434 (Slettet)

Undskyld, så ikke dit svar. 1#


Skriv et svar til: Lineær, eksponentiel og potentens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.